25 August, 2010

CINTA




cinta berlaku apabila seorang lelaki dan perempuan menjalinkan satu hubungan yang dipanggil "COUPLE"
cinta tidak boleh dipaksa
malah cinta juga tidak boleh dilihat
Cinta adalah perasaan istimewa yang dianugerahkan kepada manusia
 Cinta menghidupkan jiwa
 Cinta menjadikan seseorang bahagia dan merana pada masa yang sama 
Sesiapa yang memahami cinta akan menjadi tuannya, bukan hambanya

kadang kala,cinta boleh membuatkan kita disakiti ataupun kita sakiti org lain
di dalam satu hubungan,kita perlu bersikap jujur,bertolak-ansur dan saling percayai satu sama lain

aiseyh...pndai plak aku melabun sal cinta nie..hehhe
cakap2 pasal cinta..
aku sebenonye d shuke sorg nie..
p  aku tataw cane aku ley shuke kat die..
pelik la..agipown die da d awek da pown..
bese la an..mke comey cm2..mstie la d..
erm..pe la aku nie..
tapek la..aku just ley cinta dalam hati jela..
agipown die bkn jodoh aku pown..
maybe stu ari nti aku akn bertemu dgn jodh aku juga..
AMIN..~


mood:sedey pown d gak..p na wt cane..shuke lam atie jela..

4 comments:

MiMiEy :) said...

hey, cinta cinta pulak dia..
hahaha..
put, ada pkwe ker?
x g tw pown

puteri.diyana said...

hohoh..
shaje shuke2..
hjehhe..
ne d la..
spe le na kan aku nie..
aduyai..mimi nie..

LoveNetto said...

nice definition bout love....
waa..put da der pujaan ati..haha
dun cedey2 eak sal dye da der awek tu...
put pnyer jodoh t ag hbt..chayok2...

puteri.diyana said...

hohoh..
d je la.
yela2...hehe..
thx yunk yg chomey..
=)
HEHE..
amin..

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!