31 July, 2016

2 event sekali gus. Heeee

Assalamualaikum. 안녕하세요. Saja nak share yg 31 July 2016 semalam mak aku bersara setelah 31 thn mengajar english di smk. Alhamdulillah . Semoga fikiran mak aku lebih ringan sbb xfikir psl budak sekolah buku semua. Doakan ye. N doakan jgk mak aku diberi kesihatan yang baik.


Nahh gambar mak aku satu. Heee.


N 31 july 2016 jgk merupakan hari anniversary ibu n ayah aku yg ke 28. Aku ni harini direquested dari akak aku kt Mulah tu tlg belikan kek n pizza tok parents. So punyela aku terpaksa tipu sunat sebab nak beli kek n pizza kenelaaa sensorangkan. Kalau berdua x surpriselee. Hihi. Alhamdulillah berjaya jgk pergi beli sensorang n surprisekan diorang.




Haa sebab tula entry aku ni 2 event . Event retirement n also anniversary. Heee k laaa nanti bebile lagi share ceghita ye. Daaaa .🙋🙋

27 July, 2016

Im back

Assalamualaikummm hye chualls. Sihat ke? Lama sudah tak berblog. Sejak masuk degree xsmpt nak berblog walaupun byk benda nak share even korg xbaca post aku ni. Huhu.

Saja nak bgtaw budak uitm skrg tgh cuti semester. So bykla masa free aku. Heee. Masa aku byk habihkan dkt korea. Sikt2 on kbs channel. Kemaruk no. Tahlaa. Minat dn language diorang n percakapan diorang sampaikan 3rd language aku kt uitm aku amik korean. Yup. Aku mmg suke gila korea. . Aku minat dgn drama korea. Kpop x sgt okay. Huhu. Btw harini hari last mak aku keje sebagai cikgu english dkt smk. Sekejap je masa berlalu udoh mak aku nk pencen dah. Okaylaa. Tu je kot for todayy. Laterr catch up again yawww. Daaaa.

posted from Bloggeroid

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!