26 September, 2010

Opah aku...

salam..aku maw share satu cite kat kowunk nie..
sekarang nie..opah aku belah mak aku tinggal ngn family aku..
sejak bibik opah tadek..
setiap hari opah aku tinggal sorg2 sjk kol 7 pagi  kat rumah..
coz aku n ibu aku g skola..ayh aku plak keje.
setiap ari jgk la opah aku duk sendirian lam bilik tidur dia.
berejam-jam opah aku sorg2 smpai la cm kol 2 lbh baru aku n ibu aku blek skola..
kalo ibu aku d meeting.so lmbt la sket..cian aku tgk opah aku.
da la ta ley jalan..jus boley baring n duk kat atas katil je..
mandi pown atas katil gak..aku n ibu aku la yg mandikan die..
setiap aku balik skola.aku akan lap2 badan die spaye die sjuk..
p an opah aku skrng dah lain la..
dulu die jns yg ceria,..sekarang nie..asyik termenung sorg2.
cakap pown tak sangat..
kalo kitaorg ta tanye die..tadek la die cakap..
adesh....
 aku jus nmpk dari riak mke die happy bile aku amkkan mknn n mnnm untuk die..cian gak die mkn sorg2 lam bilik..
ibu aku akan masak ape je yg opah aku nak..
opah aku nie nasi die jrg mkn..
n die mkn pown sikit..
bila aku tanye..die kate selera tadek..
uh.maybe bila aku tue pown mstie cm2 kan..
2 jela yg dpt aku cite..


bawah nie gambar opah aku n aku..


aku suke tgk pic nie..coz die syum..senyuman yang sangat manis..




pas da tgkp gmbr ngn opah...
aku pown na nyemit gak gambar sorg2..
heheh..



tht's all babe..=)

p/s: sape2 yg opah die tgl ngn korunk..sayangi lah opah korunk  sebaik-baiknye..ok..

4 comments:

MiMiEy :) said...

ko mmg suke nyemit..
hahahaha..
aku pon ada opah, tp opah aku sihat alhamdulillah lg.
aku syg opah aku.

puteri.diyana94 said...

hoho..mmg pown..
bgus la kalo sht agi.

ard said...

aku tinggal ngn nenek aku. asek kene bebel je -________-"

puteri.diyana94 said...

ard:oh..huhu....cian erk ard..
asyik kene bebel..
2 la ard nakal sgt 2 nenk membebel 2..
huh

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!