27 December, 2010

FOLLOWERS KU YG KE 500th

salam...eyh..tgk le tajuk 2..hahah..mstie korunk taw an aku nak ckp ape..
aku dah lme beno x update..nak dkt 3 hari..
yolakan..dah pegi holidays ngn family..ne smpt nak on9..huhu..
ponat holidays smlm x abh agi..hek2..
aku nak gtaw yg aku punye followers dah mencecah 500th..
nak kate blog aku lawa x lawa mane pown..
p aku bersyukur lah sbb followers aku dah byk.. =)

bawah nie snapshot blog aku sket.. =)

ok..ckp dah tnjk sket rpe blog aku..

n skunk nie aku nak tnjk follower plak..

taadddAaAaAAa!!

tgk2...sudah lebey dri 500..aish..(sory belagak) x bermaksud nak belgk la..

ok..korunk nak taw sapa yg follow aku yg ke 500th?.
..KHAIRUL yg telah menjadi followers aku ke 500th..
thx ye khairul sbb sudi jdi followers pu3...

khairul..anda dipersilakan mengambil award di bawah ini..
KHAS UNTUK ANDA SAHAJA>>!
silakan erk..
so tht's mean..dirimu begitu penting untukku.. hihi..


 copy aw award nie..

so kalo dah dpt awrd..mestilah pu3 nak khairul jwab solan plak..

=)

1.Best x jadi followers puteri ke 500th??
2.fav color??
3.OK ke AWARD yg pu3 bagi 2??
last question..
4.sedikit kata2 anda tok pu3??

ok..sudah selesai award ini..
THE END.>!

...........................................................................................................
ade agi satu nieyh.. =)

AWARD FOLLOWERSKU DAN TAG

bawah ni AWARD untuk semua FOLLOWERS aku..
=)
so siapa rase diri die followers aku.
sila2kan lah mengambil AWARD ni..sye x marah.. =D
malah saya seronok dan teruja.hehehe..


TOK SEMUA FOLLOWER AKU..

so kalo dah amk award..
aku ta suke korunk amk je..kene jawb solan..ok..

1.Ucapan untuk pu3??
2.Award nie nampak gedix,lawa or buruk,ley bgtaw??


dah..itu je..sikit jekan korunk kene jawab..

BTW..kepada semua followers aku..
thank sgt2 sbb dah follow aku..
TANPA KORUNK..BLOG AKU SAKAI DA!huhu
LUV U ALLS

ok...amk aw award 2..aku pent wat aw..lama plak 2..
=)

ok..tht's all 4 tonight n today..

18 comments:

a'da syuhaida said...

hey sis..thanx 4 the nice & cute award..keep it up okey..hope pasni sis dpt 1000 follower pulak..okeyh !!

puteri.diyana said...

hye..
ur welcome lahh..
oke2.thx ye..

Mr. TN_SkY said...

hehe..thanks ya..

puteri.diyana said...

tn sky
ur welcome..

EmanCloud said...

ala x sempat nak jadi yg ke 500 hehe jom milo! hahah http://bilatergigithalia.com/2010/12/27/nak-ratah-milotutorial-buat-milo-cair/ follow =)

puteri.diyana said...

hehehe...
huhu

♥ zuai ♥ said...

ok da amekkk :)

khairul said...

trima kaseh bebanyak buat award 500th utk sy...tgk blog sy..ada entry khas utk PU3 !

leh tolng ajar asaya camna pu3"link kan" kedlam chat box tu ?

mish cokat said...

done ! http://blogbudakcoklat.blogspot.com/2010/12/selamat-pagi-hhe.html

puteri.diyana said...

zuai:thx sbb sudi amk..

khairul..aja?x x fhm la khairul nak pu3 aja yg mane..

adk:thx sbb sudi amk erk adk syg..

Siti Nurliyana said...

hee~ yana dtg cni bkn nak amek award tp yana nak curik award kaq puteri yang cun melecun tuh.. ngeee~ hehe.

puteri.diyana said...

hak2..
thx yana sweety..!
huhu..x cun mane pown..
biase jelah..

Kasim Ahmad said...

tahniah2.. teruskan menulis ea.. :)

puteri.diyana said...

kasim:
thx ye..~

nekkenproject said...

TAHNIAH2 :D

Yan said...

humang aihh ramainye folower dia

puteri.diyana said...

guhu...thx ye akk..

nyNyE ❤ tEddY said...

byk agt award adek niyh , hehe :D

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!