18 January, 2012

No right title~ =)

assalamualaikum hye peeps.. =) 
harini ari rabu jekan..ape2 je korunk buat?huhu..
nak taw ape aku buat arini...
arinie ek..pagi tadi aku ngn ayah aku amk akk aku kat bus station medan gopeng.
ibu aku x ikt sbb tgh ngajar kat skola deyh..
akk aku blek sini dri shah alam..hoho..die cuti hmpr 2 bln cm2 laa..smpai bln 3..
smpai je kat bus station,tgu plak akk aku..
x smpai agi sbb bas 2 arini amk org kat KLANG laa..
aiya...lamaa seyh...selalunye akk aku blek 2 jam lbh dah smpai shh alam ke ipoh..
so tyme tunggu akk aku 2..sbek laa ade bawak novel..so baca laa novel.
tapi yg x tahan nyee kat bus station 2 ramai sgt org isap rokok~
euuuewww..~sakit idong aku dgn bau rokok..ase nak sepak2 je yg isap rokok 2..hahaha..
sbek laa cm kol 1.30 lbh akk aku smpai..
n then..tibe2 plak die arinie baik hati nak belanja aku MCD..
hahaha..gedik kaww sister!btw..aku syg kaw laa..
yelaa..adik mana x sayang akk sendirikan.tgk cm aku syg akk aku,anda msti syg jgkkan...~*jiwang jap~ ahaha.. =)
woahh~ape lagi..mcm2 aku beli..haha..cian akk aku..cian2...
haha..2 jelaa kowt..
spnjg on d way blek umh 2..asyik gelak2 je.haha..yela.lama x jmpekan..hehe
haha..2 jelaa tok arni.. =) 
bye sweety n handsome peeps~!

niyh aku show gmbr aku tyme pagi tadi..hoho..
sorylaa..aku x LAWA mcm korunk..sbb korunk LAWA dari aku. 
so aku jeles nie.meyh bg skit muke kornk yg lawa 2..aku nak cubit!hehe =)

eyh..b4 2...meyh g ke sini..ade cerita menarik..! TEKAN!




2 comments:

Ruby Mahabbah Fillah said...

Hihihihi..... suka pixkt bwh sekali 2...hihii

puteri.dyne94 said...

ruby:tehee..thx! =)

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!