26 January, 2012

jalan2 kat ganu.. =)

 assalamualaikum..hyee bloggers..hoho..
aku buat entry nie saja je nak gtaw korunk yg aku g jalan2 ngn family kat ganu deyh,..
hari isnin-rabu.. =)


moh laa ea layan gambar2 aku nie.. =)



aku dan akk aku dalm kereta,on d way g ganu nie. =) *muke kami anggun..hahaaa

gambar ayah aku nie.. =)
nie dkt PANTAI KEMASIK..1st tmpt yg kitaorg singgah..best!

yeah..sementara 2,ibu and akk aku buat sandwich...untk bekalan kitaorg dalam kereta..
jimat dooitt sikit..hehhee


 next destination kitaorg plak g taman tamadun islam,..
b4 masuk taman tamadun islam,kitaorg g naik RIVER CRUISE dulu deyh..
pergh!best...yelaa..dah bot 2 bawak kitaorg area2 situkan..
siap ade explanation agi tntg tmpat2 kat s2.. =)
ma parent...love them laa..hehe.e.



akk aku n aku.hoho..maaf..muke aku buruk sikit tyme nie..hehee


 ibu ku berposing maut deyh kt TRAM..hoho..



ayah aku pulak posing mcm drive TRAM..tapi sbrnye x grk pown..hahaaa




ibu,akk, dan ayah aku. =D


aku yg comel~bersama ibu aku yg aku syg kat atas TRAM..hoho..comelkan kitaorg..








aku n akk aku plak.nie aku yg snap sndrii nie..pandai kan aku snap bole nmpk due2?hahahaa
*pasan jap.


tempat last tangkap gmbr kat dalam taman nie.. =)



nie dkt MASJID KRISTAL.singgah smbahyang kat sni..
dah alang2 smpai kt sni baik smbhyg teruskan?..hoho

hoho..my buchuk bachin.. =)
sweet jak kan?tehee


akk aku kat MUZIUM TERENGGANU..
aku ngn akk aku je yg msk muzium nie..
parent aku x mask sbb manyak tangga maa nak smpai kat atas.
aku pown pnt gak sbnrnye..hahahaa


ayah aku posing kat kete nie..hoho..
hensemkan ayah aku..=D


hari rabu plak..kitaorg g breakfast kt PANTAI MAK NIK.. =)
dkt sgt dngn umh mak sdre aku


lepas dah breakfast 2..nak balek perak balek deyh..
hoho..
so on d way balek 2..singgah kat PANTAI CHERATING.
woahh.manyak omputih...hehee.

aku n ibu ku..tehee...kitaorg smpt beli souvenir sikit kat sni..





aku,aku,aku..hoho.
besar g2! =D.
terimalahh gmbr aku nie sbagai penutup gambar ea..hahahaa

yeah..terima kasih sbb usya2 gmbr 2 aku nie..

ok...2 jelaa utk arinie..


1 comment:

✖wani ✖☻music ♫lovers☻ツ said...

cam best lorhh..huhu :)
t law g ane2 g buh sini...
ley la kiter cuci2 mater siket..hee

btw.. nice entry !!

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!