31 March, 2012

Celebrate my father's birthday :DD

assalamualaikum readers..
tengah buat apa je 2?tengah online erk?hahah~ *solan pandai aku tanya.

wei..wei.arini kan 1st April 2012 kan..so hari ini lahh birthday ayah aku. :D 
kalau tgk tajuk pun korunk taw kan?tehee..
kitaorg buat celebrate kecik2 jee..just 3 of us.mean that,aku n my parents only..
kak aku x dpt join sbb dia ada kat shah alam..kecian2..hahaha~
mesti dia jeles sbb kitaorg buat tanpa die..hoho ;D
mak aku jenis x suka makan kat luar or clbrate kat luar..so

dah sah laa celebrate dkt umh sndiri je.x yh beria sgt siap n x membazir duit pun..
yelaa..sbb x keluar duit..

Pagi tadi,ibu aku buat nasi ayam while aku pulak buat kek :D yes!i love baking cake so much~
lepas  dah siap sume masak.xkan laa hidang mcm 2 je kan?dah sah laa hias sikit..bagi tantik skit.. tehee

okay.stop membebel suda..sekarang time nk tnjk gambar kat korunk..
x best laahh buat party p x tangkap gmbr..kan kan kan? party laahh sgt..hehee

jom tengok gambar meyh! :D


kiri: dah sah laa nasi ayam.. kann-kek yg aku buat..

 :DD



nie nasi ayam taw..jgn ingt pulut kuning pulak..tehee :DD


my lovely daddy pegg kek n nasi ayamm ..
syg dia sgt2 eyh ! :DD


my sweet,loving n cute parents :DD tehee
hoho.suka gila aku ngn gambar ni..


awww!ibu aku suapkan kat ayah aku..hoho
suweeet lahh! :D
syg merekaa sgt2~


yeah!menempek gmbr nie..
asyik mereka jee masuk.aku pun nak masuk jgk..LOL..
*abaikan mncung aku yg omeey 2! :D teheee


hoho..thx syg sbb sudi baca smpai abih..hahah~ macm laa ade sgt org nk baca smpai sini.
kot2 tgk gmbr je..kan kan kan?da agak daa..hahahha :D

muahh!! khas untuk anda yg baca smpai sini aw..
oklahh papai!

assalamualaikum :D

2 comments:

Dak Fisha said...

menarik.sedap.kreatif.hehe

Puteri Diyana said...

hehe..thx akk :)

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!