14 April, 2012

What the... ??

Assalamualaikum..readers..
aku  geram nie wei..
cer usya gmbr bawah nie jap

nampakkan yg ade anak panah..nama KIKALA..
aku tekan nama dia keluar link Says.com diaa..aku tekan link yg dia bg uh..link yg sama kuar..
aishh..sabar jelaa wei..

taw laa nak naikkan duit kaw dalam says.com 2..tapi jgn laa spam kat akunyee shoutbox.
aku buat shoutbox untuk org tglkan link blog merekaa n aku jejak balek blog deme..
n bukan untuk ko spam link tabung kaw..aish..sabar sabar..

so kepada yg bernama kikala 2.jgn teruskan kerjaa pandai anda ini okay..?
cer bayangkan shoutbox ko ade org letak link2 g2..marah jgkkan?so please be kind next time.

2 jelaa aku nk update..tetiba kepala aku pening pulak.





5 comments:

Amanina said...

hmm, saya pun pernah kena kak. rasa cm nak sepak laju2 je.. sy kena churp! :/

jomla ke blog sy dan komen entry terbaru.. hihi

http://amaninajailani.blogspot.com

Puteri Diyana said...

huh~taw xpek dik :D heee

susulemakmanis said...

kilala gila kot.hee

eiqa azra said...

ala-ala.. cian nya..
eiqa pon banyak kali kene.. huhu..
macam-macam la dorang nie kalau bab duit..huhu

Dak Fisha said...

ntah ape2 tah.. semak jer letak iklan. ape slh ny. post kat entry jer. mnx tlg org..

akk pon da byk kali kne. geram..

cantik header..comel.hehe

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!