16 May, 2012

Cake Chocolate Moist :D

Assalamualaikum..hye bloggers yg dikasihi semua..
apa khabar?aku hrp korg semua sihat :))

petang tadi ibu aku tetiba ajak buat cake chocolate moist..
usya2 dapur.semua bhn ada.ape lagi..buat lee.kitaorg guna blender je tdi..mals guna mixer. :)

lepas tu pulak aku buat krim.hee..sesaja nak cuba decorate kat cake uh

jom usya ape yg aku decorate ngn ibu aku tadi





hee..terupload banyak pulak gmbr cake nie.. :D

comel x aku decorate..second time buat krim n then first time decorate..
ade comot2 sikit.biasalahh..x pro lagi..nk jadi pro laa nti2 :D

okaylahh itu jee..semoga enjoy tgk gmbr cake aku ..muaahahha *gelak jahat

p/s: besok hari jadi kak fisha  aka kwn twitter+blogger+facebook aku ..kalo dkt..aku dah buat dah kek untuk diaa :) <3 her

6 comments:

roziahojijie said...

macam sedapp jee !! Kite pun suke buat kek jugak :D

Puteri Diyana said...

heee.mmg pun sdp :)))

Cik Kay Jue said...

wah.. terliur den... huhu.. yup2.. betul birthday dak fisha hari ni.. :)

Puteri Diyana said...

CKJ :heee terliur?hoho :D 2 laa

sis92 said...

uwaahh sis masih blaja lg nk buat kek..hehe

Puteri Diyana said...

sis92:hohho okaylaa uh msh belaja..

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!