28 July, 2012

1st time puasa dkt hostel :D


Assalamualaikum hye kengkawan bloggers :D
hee..lama noo dah aku x update blog.rindu gile babeng ngn blog aku nie..hahaha
aku just nak story sikit laa..
tahun nie kan..1st time laa aku puasa dkt hostel.yelaa.b4 nie aku xpnh dok asrama pun.
seronok jgk laa puasa dkt hostel.tapi dah sah laa puasa dkt rumah lagi best..hehe

 aku selalu beli mknn nak berbuka dgn sakinah..hee..always trn dm ngn dia laa..
ramai woe time beli mknn.sume org nak amk lauk..hahah~
bile nak dkt buka puasa je.mesti aku naik bilik sakinah..hoho.sorry qina sbb sllu nyemak kat blk kau..hahah~
harap2 kau x kysh qina..hehehe.syg kau qina..hak2..

aku x penah lagi bukak puasa dgn roomate aku..huh~aku pun taktahu kenapa
ade 1 ari 2.aku pgi blk qina,2 org agi pegi blk kwn..1 lagi blk sblh..mmg blk aku kosg time 2.pergh!terbaiklahh

hee..asenye 2 je kot nak update.~okay laa..daa

5 comments:

Afiq Din said...

as salam... waaa... n kire jr abang la n...
dlu abg amek CS gak...
slmt study

Puteri Diyana said...

waalaikummussalam..heee..yeke?hak2.bole aja..hoho..thx abg :D

::FAIZ:: said...

selamat berpuasa di hostel...

Puteri Diyana said...

faiz: hee..thx :)))

-meeSUPERGIRL- said...

wah sono lah kan ! hum . jeles ! tayang lah gambor sikit .nak jugak merasa suasana bebuka kat sane .. hehe

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!