24 April, 2013

i miss him so much! :((

 

Assalamualaikum..hyee bloggers..actually aku xada mood nak update entry ni..but..aku just nak luahkan perasaan jer kat entry nie ..seperti korang tgk gmbr kucing kt atas tu..tu kucing kesayangan aku..tapii.. dah 4 hari dah dia hilang..seriusly aku sedih n time aku update ni pun aku tgh sedih sgt sgt..sedih bila tgk gmbr2 dia..Ya Allah.kembalikanlahh kucing ni kat aku  jika dia masih hidup.. hmm.. aku sedih sgt2..aku sayang dia sgt2.hmm..:(

 ni la risikonye bila jaga kucing lama2 n then dia tetiba hilang..okay..mmg sedih tak berlagu..aku harap sgt dia balik rumah kalau dia masih hidup..kikoo..hmmm..kikoooooo! aku rindu nk dgr dia purring..kdg2 telinga aku terngiang-ngiang dia bunyi purring dia..maybe sapa yg pernh hilang kucing yg dia syg maybe fhm kot perasaan aku mcm mne.. hmm..skrg ni aku dah x blh buat ape..setiap hari aku harap sgt dia balik rumah ada kt dpn umh.tapi xdek jgk.. hmm :(

seriusly..i really miss kiko..~hmmm

2 comments:

luqman zakaria said...

cutenye...hopefully nanti jumpe balik tau kucing nih.amin.

Puteri Diyana said...

luqman: thx u..i hope so..amin.

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!