13 July, 2014

Segmen Kad Raya!!!

Assalamualaikum hye hye bloggers sekalian. dah lama tak update sbb xdek idea. 
tadi g blogwalking blog orang n then ternampaklaa segmen kad raya ,disebabkan tak tahu nak update blog ape,so apa lagi  saja la try join .lagipun dah nak raya. eh? act lmbtl lagi. hihihi

sejak zaman kita ni kaya dgn teknologi, dah lama dah x hantar kad raya ni kan,
yelaa dah ada whatapps,wechat, n mcm2 lagi, senang + cepat pulak nak wish. aku pun mmg dah lama x beli kad raya .huhu
teringat time sekolah dlu before nak raya je mesti tukar2 kad raya dgn kawan. oh mooo!. rindunyee saat tuu..

okay malas explain panjang2. 
pape pun der
jom join segmen kad raya ni.. tak susah pun :))




 nak join? klik je banner. 
thanks

1 comment:

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-kad-raya.html

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!