27 November, 2010

"CONTEST GAMBAR PALING CHILL!!"

The Rule(s) :

1-  Tangkap gambar korang PALING CHILL tak kisah individu atau ramai-ramai. Boleh edit kalau suka. Caption gambar kena buat tagline sendiri contoh : 'Kami Happening, anda?!!'.  (tak perlu cerita tentang gambar, aku cuma mahu tagline)

2-  Buat entri pasal contest ni. (itu sudah mesti). Linkkan URL entri korang ke entri ini. Tajuk entri : "CONTEST GAMBAR PALING CHILL !!"

3-  Letakkan banner contest ini di entri anda, dan sidebar juga. Linkkan ke entri ini.
Kami CHILL, anda?!!
4- Follow blog ini, i mean blog HUTAN KABUT.

5-  Tag paling koman 3 blogger. pastikan mereka tahu contest ini.  

6- Bagi tahu anda suka warna apa jugak.  


Tarikh tutup : 31 DISEMBER 2010

setelah lama aku mencari gmbr..
akhirnya gambar di bawah ini menjadi taruhan/..HAHAH..~


we're so chill...right??huhu..~

i hope that u'll accept this picture..huhu

color favourite aku:
absolutely lorh blue colour..love tht colour much2..


watch out at ur shoutbox...i'll shout 2 tag u...
muahahahahha~

hahahha



btw...wish me luck ok n win this contest..



amin...~ =)

3 comments:

CheQ PP JoY said...

ape maksud awak code dekat banner ye? sy kurang jelas..hehe..

idAti mALek said...

nice editing.

thx 4 join.

folo u back :)

meaw said...

gud luck ;)

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!