30 November, 2010


EDIT PHOTO CONTEST

salam..aku join agi satu contest nie. =) usya aw..

syarat2 untuk jOin 

1-buat satu entry yang bertajuk "edit foto contest"
dalam entry tu ade pic kat atas tu ..xyah letak kat sidebar (nak letak pun xpe..hehe)
pastu link kan terus kat sini..

2-follow lah blog dalia

3-ape yg perlu buat?korang edit gambar ikut kreativiti korang masing2...
gambar tu ikut hati korang...nak edit gambar masjid ke,gambar pemandangan ke,gambar korang sendiri,gambar qaseh pun xpe hehehe ~
letak gambar sebelum diedit n selepas di edit...dalam entry kamu tu..
kalau nak gtau kamu gune software ape untuk edit tu pun xpe..xmo gtau pun xpe..gambar ramai2 pun xpe gak !
tapi JUJUR ok..jangan amek gmbar org len pulak...!
xbaik tau..
cth kat bawah 
pic sebelum

selepas..(contoh je ) sukahati korang nak edit cane pun...juz satu pun dah cukup..ni saje2 je
4-tag 4 orang 

5- tinggalkan link korang kat komen ni ye..snng untuk menterjah ~zaaaasssss meh lah pakat2 juin eh...memeriahkan lagi my first  contest ..hee

oh ye ! adiah topup ..jumlah nye rahsia..tgk bajet lau bajet byk..banyaklah !


ok..~sekejap je aku cari gambar..bawah nie la gambar aku pertaruhkan..heheh

.
gambar ini belum diedit la syg..huhu~~..tengok bawah agi...copat..!!\
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 <>
;..
ceyh..cepat nye tgk pic nie..malu lah!!..hahaha..

eyh..lupe nak gtaw.aku edit kat photoscape je..

btw...hope aku menang..
amin..
=)

arp2 dalia terima gambar nie a.w.

7 comments:

Qaseh dalia adelia said...

salam ..eh nak join gak hehe..gurau je...wah2 siap copy sekali ngan gmbar2 dalia eceh malu lah heee..oh ye..nak tilik2 sikit ...cantek ! ade kesan bloom2 sikit ye...insyaAllah lau de rezeki :) thanx ye

puteri.diyana said...

salam..hehehe..mestie la na join..hehehe...hehe..jgn malu2..cantek?.bese je 2..edit bese..hahaha..oke2..ur welcome..

kambing golek said...

good luck

puteri.diyana said...

thx ye kambing golek..

CaNtIk MoLeK In tHe cLuB said...

semoga awk berjaya yer

puteri.diyana said...

ok..thx ye cantik molek in the club

Nieyzar said...

wahhh! yang ni pun aku baru join..
ko mmg rajin masuk kontes. Nnt kalau ada apa2 kontes baru, suggest la kat aku sama. takut kalau2 aku terlepas...

^^,

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!