09 December, 2010


CONTEST NAK MENANG BLOG HEADER MAKEOVER!


salam...aku semalam dapat tag dari abg afiq..
thx ye abg afiq yg chomel..chomel lorh.hehe.. =)

sila click ini jika korunk nak join gak aw..CICAKDANLELABAH

klo korunk bce tajuk entry nie pown korunk ley taw an.
so..mstie lah aku nak masuk contest  nak menang blog header makeover.

aku mmg nak join gile contest nie wei..!..
korunk nak taw nape..sbb korunk tgk la header aku,footer aku n side bar aku n mcm2 la yg d kat blog nie..
still cm x complete..header aku dahla buruk...jeles gile bile tgk header kwn2 yg lawa..!aiseyh...x bley blah..hoh..
pndai btol deme edit2 erk..
side bar aku plak dah la serabut.adesh..cm pe je..p aku suke..hahha..just aku nak improve agi la an.
layout aku plak...tah le..ase cm buruk jep..hahah
btw..aku harp aku ley mng contest nie...insyaAllah..amin.


Macam mana nak menang?

Senang je, apa yang korang perlu buat adalah,

1. Buat satu entry bertajuk CONTEST NAK MENANG BLOG HEADER MAKEOVER!
dan dalam entry tu elaborate kenapa anda nak makeover header atau tukar rupa blog anda? senang kan? tiada limit perkataan, nak express kesedihan pasal rupa blog sekarang pun no hal. nak upload gambar korang banyak2 pun boleh. apa-apa je yang korang suka asal korang bahagia haha.. janji ada sebab kenapa korang nak makeover layout blog, yang selebihnya tu nak mereka-reka cerita pun takpe..


2. Sertakan banner contest dalam entry anda dan link ke cicakdanlelabah.


3. Tak perlu buat sticky mode. Tapi, perlu sertakan banner contest dekat sidebar juga..


4. Anda mesti tag 2 orang minimum. harus inform kawan anda yang mereka telah ditag ye..


Dan lepastu, tinggalkan link entry anda dekat bawah ni supaya senang nak jejak :) atau boleh jugak private message dekat FB.


p/s:soryla..kalo blog nie buruk...=)

3 comments:

CheQ PP JoY said...

sebenarnya xkisahla kalu awk nk gune blogroll 2 utk function laen..mcm fy, fy gune blogroll utk letak banner contest y fy join..kalau awk nk letak link shj pon boleh.. =]

sri said...

thnaks for joining fardiyana hehe.. followed ur blog too:)
good luck! :D

puteri.diyana said...

sri:
ur welcome..huhuh..
oke2..thx ye ..

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!