09 December, 2010

PHOTO ADDICT CONTEST!



salam...tadi d sorg laki yang bernama FIKRI bw kat blog aku..
pas bukak blog dia..
aku ternampak contest nie..cm d jodoh plak ngn contest nie..
so semestinya lah aku nak join..agipown aku suka bergamba-gambar nie..HAHA..
thx 2 fikri sbb die bw kat blog aku. =)

x smpai 5 mnt aku dah jmpe dah gambar ape aku nak buh..huhu..

meh le tengok kat bawah nie..

klik image kalau mahu tgk lebih besar,. =) 
HAHA..~cm la ade org nak tgk2 besar kat pic aku nie..pasan je lebey..

sebab2 aku suke gmbar kat ats:

caption tok photo aku nie..
-aku gila tangkap gambar
-semua gambar di atas di tangkap pada hari yang lain-lain..aceyh.~hoho
tgk la..tudung pown len kan..mstie la hari len..
-aku plg suke gmbr yg tgh nie yg besar nie..sbb 2 aku ltk kat tgh2..
sbb aku ase aku comey..HAHA..~mengong jap erk..
btw..kalau tgk gmbr kat ats 2..stil x caye ke aku nie jns addict gile tgkp gambar??hak2..
caye la aw..hoho..~


btw..kepada siapa2 yg melawat blog aku nie..n nak masuk contest nie jgk..
korunk ley g kat blog nie erk tok tgk peraturan die aw.,CIK YUYU

saya suke muke cik yuyu..comel g2...sweet lah ley katekan.. =)
bgus tol cik yuyu wat contest nie.yeah..!~

TEMPOH CONTEST:14 NOV 2010-27 DIS 2010

wei...!pe agi..cepat2 le join contest nie..masa tamat lambat agi.//huhu...

hoho..dah pnt taip..so skunk nak tag plak...tgk2 sapa yg terkena.
-first sekali aku nak tag kat:

=)
hope sapa2 yg kene tag 2 join contest nie..
kalo tamaw pown xpek.but agi bagus kalo join..huhu

k..2 je..hope2 ley menang..

p/s: sory erk cik yuyu kalo gmbr pu3 2 buruk erk..


2 comments:

unieylovesherself... said...

yuhuuuuuu
cik yuyu datang check jawapan

ciEk NiENa said...

semoga berjaya :)

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!