15 June, 2011

Aku jatuh cinta?

assalamualaikum..wehee...dah tgk tajuk dh?tajuk gempak punyerr!!..hahhaa
aku jatuh cinta?walao..aku jatuh cinta kat  sapa plak nie?hahaa..
aku keliru dgn  perasaan aku nie..ade kah aku suke die?or mmg aku dah jatuh cinta kat die?
eeii..merepek doe..mslhnye..aku suke kat org yg dah ada awek?..what the FISH?ish..
nape tah muncul plak perasaan 2 kat die..HAHAH..

die comel gile  tadi!..tyme kat library sekolah tyme mase cikgu Alina,Cikgu bm..
aku tengok je budak yg aku suke 2 tido..hak2.dalam library pown ley tido?pergh..hebat2!yg x ley bla nye..walopown x nmpk muke..tapi die comel!..hahahah!comel la sgt..x comel pown..ngee..aku ase cm dah gile..merepek je nak jatuh cinte...oit..perasaan cinte..tlg bla dri idop aku.!.aish..x suke.

aish..entry nie merepek kowt..usah dilayan perasaan  aku yg ta betoi nie erk.!hohoho..

walao..xdek ape agi la yg aku nak tlg..no idea..~btw..

nunite ye kawan2..kepada couples bloggers..jage lahh pasangan anda dgn baik.ngee..hak2..saja nak bg advice skit..ngee!

salam

6 comments:

Oppa Kudin Nz said...

ape lagi,try ngorat lah.. :)

puteri.dyne94 said...

hahhaa..lawak2..

MiMiEy :) said...

ehem3, sape agaknye lelaki 2?

puteri.dyne94 said...

ehem2...mimie..tah..aku pown xtaw..ngee

BlueberrY CheesE said...

waaaahh ader yg sudah jatuh hati =))

puteri.dyne94 said...

hoho..begitu jgk lahh blueberry cheese..! =)

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!