07 December, 2011

Gembiranya aku~~ =)yahhhooo

salam..hye bloggers yg aku syg..hehe..
korunk sht ke?aku sht je niee...tehee..
wei..korunk nak taw  x apsl aku hepy sesangat sangat tahap gaban nie?
yelakan..aku kan SPM taun nie..
yg seronoknyee...
sbb.



hahah...dah baca?
mstie la aku Syiokkaaann..
meant that aku dah bebas dari baca buku,pegang buku and semua nya yg berkaitn dgn sekolahh..
hahahha..kejam nye aku..
fuhh!~lege kowt...SPM la yg memeningkan kepala aku..
hahaa..sbek la dah abh.. =)Yahhoooooooo!

actually nyee..ari isnin 5.12 abh..cme aku x smpt nak buat entry.
no idea laahh..
pas dah abh exam besar nie..aku da tataw nak wat pe.
dulu bile sblm exam..asyik nak online jee..
nie pas dah abh exam..tataw laa..
btw..sblm pkse ari 2 mmg aku nak download movie pas dah abh exam
soo..aku skunk nie..dok la gedik2 mendownload movie..
tgk movie yg srnk.pas 2 download..
yelakan..aku jrg kowt pegi wyg..mmg jrg gilee..
so aku maybe la ketinggalan skit dlm movie2 nie..ahhaa..
cian aku kan..tehee..
but..aku ta kysh pown sume 2.. =)

smlm aku dah tgk cite yg aku download (heart 2 heart,mr poopers penguin,baby and me)
sonok wei...hehehe..
sat g nak tgk lagi movie ape yg best..
tapikan..aku nak gile aarrr cite PUSS IN BOOTS 2..
p aku ta dpt cari...Cisss.!xdek jdh kowt ngn cite 2..HAHAHA.
xpek2..don't give up put..search 4 it! =)


hahaa..ok la 2 je kowt..sblm nak close blog aku nie..rjin2 kan la tgn 2 nak klik ape yg ptt kat blog aku erk..kalo dah klik..gtaw aku..aku klik korunk punye pulak.ok?

sblm aku ngundur diri..aku nak luah sumthing nie...
org yg aku suke ade anta msj kat aku..pergh!..sonok gile wei.
sbb kitaorg da lama lost contact  taun nie..tibe2 die mncl balek..
aishs..~mmg aku syg kowt kat die.tehee..
sory.*menggedik jap..~hahaa..ok laa..

2 je laahh tok rini..daa =)

Yahhooo..aku BEBAS!!!!

5 comments:

Una Eus said...

seronok seronok jugak tapi bosan lah put

MiMiEy :) said...

wah. heppy sangat ni.

siapakah gerangan orang itu ?

hahaha

puteri.dyne94 said...

una
hahaha..mmg pown...bosan jgk..

mimi:hahhaa...siapakah?ntah..hahaha

Lelaki Ini said...

wah!
seronoknya adik oi!!!
baguslah dah habis!

puteri.dyne94 said...

lelaki ini:
hahahaha...seronok la jgk.>!hehee

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!