07 January, 2012

Says.my ~ =) duit2..err...rambang mata aku

assalamualaikum..hye kwn2 bloggers ku..hoho..
eyh..sekejap sgt dah msk tahun 2012 kan?huhu..
aku plak still x caya skrg nie..yelaa..
taun lps x abh2 nak cpt abhkan SPM..taun nie..
tup..tup..dah abh SPM n ley dok umh~
mcm2 boley buat..HAHA..bestnyee..
nampaknye semakin tualaahh aku..haha~yelaa..
kalau taun meningkat..mstila umur pown meningkat..hhaa..Gedik2..!
skrang nie aku nak gedik2 mencuba mencari duit mcm Apit laa..
jeles kowt tgk die dpt kumpul byk duit kat nuffnang laa,churp2 laa, n mcm2 laa..hoho.
arinie saja la pu3 buat SAYS.MY..yeah..meneraikan..haha..
baru nak try..x rtie mcm cana pown..
so sesiapa yg blom sign up SAYS.MY..

CER TEKAN INI~


so ape lagi..cepat2 laa ea sign up..hoho..
sapa cepat dapat laa byk duuuitt nanti..huhu
tapi aku rasa ramai dah sign up bende alah 2 kan?hahaha..
xpek2..aku nak jgk soh korunk sign up.

bila difikirkan semulaa.
lama dah aku x hupdate bende nie..yelaa..sjk masuk 2012 mana ada aku buat azam aku taun nie ke pe..
aish..pelik laa...msk taun baru pown aku ase mcm sama je..x dek kesedaran ke pow aku nie?aiyaa..
mmg taun nie manyak gak laa azam..cme takut x dpt melakukan ape yg kite berazam sgt 2...huh~
aku harap aku sentiasa dibimbing ke jalan yg lurus. amin...

eyh!KLIK SINI JAP!  tq

ok laa..2 je kowt..huhu..nak smbg baca novel plak..teheee..da
byee

4 comments:

Ismail Hidayatullah said...

:D baca noooovel jea!
jiwang ea? haha

puteri.dyne94 said...

hahaha..
jiwang pe?hak2...
=)

L said...

waaa. sonoknyer dier abis spm.. huhu

Jom baca sekejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/iman-kita.html

puteri.dyne94 said...

hahaa..snk laa jgk..~ =)

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!