15 February, 2012

My boyfiee laaahh~ =)

assalamualaikum..uit2..dah usya tajuk da?hari ni nak cerita pasal my boyfiee laa..
hoho..mmg aku syg gile2 laa ngn boyfie aku.dah laa comel,cute plak 2..
bukan setakat 2 je taw..hensem plak 2..hoho~mesti korunk jeles kowt kalo tengok boyfie aku..
tehee..
setiap hari aku jmpe boyfie aku mstie aku peluk2,cium2,gomoi2 boyfiee aku taw..! =)

eyh2!.korunk jgn salah faham ok..boyfie nie bkn berkenaan dgn BF, atau pun TEMAN LELAKI..
bukan ok.yelaa.sapa laa nak kat aku nie?ceyh..ayat sadis jap..ahaha.~
sememangnyaa bukan pasal BF Lorh.aku x dek bf agi kowt..still mude agi..
malas nak amk tahu pasal bf2 nie..kalau ada jodoh,tak kemananya..betol x? =)

okeyh2.maybe korunk dah x saba nak taw sapa boyfie aku kan?hehe.
meyh2..aku tunjuk gambr boyfiee aku..

wait2!..before 2..aku tunjuk gambar aku..LOL.
abaikan muke aku yg cute  2 taw.. hahaha
oke2. btw nampak x beg yg macam kait 2..beg 2 beli kat thailand..baju yg aku pakai 2 pown sama gak kat thailand.
lawa x beg 2?..aku slu pakai pegi jalan2..=)
tehee..maaf sbb korunk kene tgk muke aku dlu..
jom sambung tgk gmbr boyfie aku..

aku x saba daa kowt nak tunjuk gambr boyfie aku..LET'S GO DEAR.!


haa..gambar kat atas nie laa boyfie aku..hehehe..hensem kan?hensem laa 2..hak2..
nama die SONATA..serius..dah lama kowt aku jaga die sejak die kecil lagi..
ala..sayang nye x dpt tnjk gambr die tyme kecil sbb aku pakai lptp mak aku nie..
gmbr die tyme kecil ada dalam lptp aku..
aku panggil die SONAT..ilang A..yelaa..saja nak pgl mcm org indon pgl..
cnthnyee VITO,jadi VIT..hahaa..lawak siot..

eyh2..ade lagi laa boyfie aku..
dah usya gmbr atas nie..ade 2 ekor kan?
yg hitam 2 nama die KIKO(jantan),yg putih 2 nama die KIKI(betina)..
LOL..nak dkt sama kan nama mereka..
time nie mereka tengah best tido atas katl aku..sweet kan mereka?=)


tengok 2..romantic kan?haha..sweet ajak doee..sayang mereka!

haa..amacam?hensem,comel n cute kan boyfie aku..
tadikan aku dah kata..xnak caya.~hahaha..
setakat nie jelaa untuk petang nie..no idea daa.
btw..thx sapa yg baca smpai abh. leffchhiiuuu korunk! =)

bye..

2 comments:

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

comellllll... meh kasi sekor kat akak bleh tak?? hehehe

mrboy said...

kucin upe nyee hihi.
comel comel

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!