26 February, 2012

no title =)

assalamualaikum..hye bloggers2
korunk sume sht x nie?kalo x sht..cpt2 laa kol ambulan pegi hospital ea..hehe~
xyh ssh nak pegi hospital t..ade org jmpt g2..kan sng~hak2..
entry malam nie aku nak cerita pasal hari ini..
ada ape dengan hari ini?err..xdek special pown laa rasanya..
tapi..aku tak kira jugak..nak cerita jugak kat korunk * degil jap! =)

gambar pertama paparan untuk korunk!=D
first tyme aku pakai inner dgn tudung bawal..yela sblm nie asyik pakai inner dgn selendang/pashmina or ape2 laa.
hari ini cbe pakai ngn tdg bawal..lawa jgk..~hehee
tak caye usya laa gmbr aku kat atas nie.x ke lawa?haha~
*tadek motif pown sbnrnyee.LOL


hari ini nak beli tiket kak aku tok die balek kat shah alam nanti..
so mestilaa beli tiket dkt medan gopeng,Ipoh..oho
so..before 2..kitaorg pegi TESCO terdekat iaitu TESCO SERI ISKANDAR.. =)
aku ingtkan ibu aku nak beli ape..rupenya nak beli spect baru untuk akk aku..
yelaa..ibu aku beli pun sbb akk aku dapt result pointer bagus..3.79..pergh!bangge jap la ibu aku..hehe
aku sebagai adik die..lagi laah bangge..macm mana laa akk aku belaja ea..tehee..congrate laa ye sis! leffchiiuu.
so..time mereka sedang usya2 spect..aku pegi lee beli COOLBLOG..LOL.
aku feminat warne biru..so dah sah laa beli coolblog warne biru..hoho..nak usya?ade gambar kat bawah

perisa PINK GUAVA DAN BLUE CORAL..
dah semestilaah blue coral 2 aku punyee..sbb warne biru..taksub beno aku ngn warne biru nie..LOL!. =D

gambar ni aku bagi baaiikk punyee besarr~supaya korunk bole tengok..haha..xdek motif pown..
sapa penah rasa blue coral?angkat tangan jap?nak kire bape ramai..~HAHAHA

pas dah smpai ipoh..dah beli tiket..takan itu je..punye laa jauh pegi sana..semata-mata beli tiket?
mmg tak le wei..pas 2 kitaorg pegi GREENTOWNMALL..
feberet mall kitaorg kowt..tapi mmg sslu pegi situ pown..pegi situ pown sbb pegi NAGOYA..
aku tak minat sgt kain2 nie..tapi dah ikt ibu n akk aku..terpaksa buat suka laa..hahaa
yg sernok nye tadi ibu aku belikan kain polka dot..untuk ape?sbb ibu aku nak buat kain kembang untuk aku..yeah!!thx ibu! syg ibu sgt2 laah =D

hoho..itu je kowt cerita hari ni..nanti panjang sgt pulak..bukan korunk baca pown..x gitu?haha~
aku rasa entry nie aku wat taip syok sendiri..gelak syok sendiri..mmg sume laa syok sendiri je!hahaa

style tudung dah bertukaa.no inner dah..yelaa panas..lagipown on d way nak balek dah tyme nie. =)
comel kan saya?pasan jap~sape lagi nak puji kalau bukan diri sndiri..hehe~

ok..bubyee kawan2..nunite!



7 comments:

Dak Fisha said...

hehe. nt cakap akk puteri. tahniah tau. akk puteri amek kos ape?

puteri.dyne94 said...

tehee..oke2.. =)

Cik Tetra said...

gulp..cool blog tu sedappp,,.teringin nak minum sekarang...heeee :)

#awk pakai tudung bawal comel! :)

izan mama mia said...

eheh..best baca entry ni..rasa macam kak yang g jejalan kat situu...kak walaupun orang Perak gak tapi tak pernah jalan2 kat sana... ^-^

puteri.dyne94 said...

cik tetra:hoho.mmg sdp pown..
hehe..thx yee. =D

izan mama mia:ouh.la..yeke?hehee..btw.kak..thx komen

sop said...

blue coral?
biasa beli rasa2 biasa jer.. :)

puteri.dyne94 said...

sop:hahaha..yela.a.
citerasa org len2kan..=)

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!