26 February, 2012

Jom warna kawan2. =D

assalamualaikum..hye kawan bloggers..
btw..selamat pagi ea..~pagi lagi ke nie.?.rasanye nak dkt tengah hari dah~hoho.so good afternoon ea?. =D
tadi usya laa dashboard usya blog yg aku follow..
tetibe ade nampak satu gambar..bagi aku menarik jugak laahh.
kalau x menarik..tak ada laa aku nak update entry harini..LOL~

tajuk post nie dgn entry ade kene mengene ke?yup..mmg ade ..
gambar yang aku jumpa tadi gambar baby laa..baby yg x berwarna..tapi bukan baby betol..doodle baby.
so.aku download n aku warne gune adobe photoshop.. =)
tehee..nak usya x aku warna?tapi kalau buruk jangan lee badmud plak..hahah~

taaadddaaaaa!amacam?comel kan?haha.
terlalu menyerlah sangat warne biru dalam gambar baby nie..yelaa..dah aku peminat warne biru no 1..
ceyh..no 1 konon..rasanya ramai kan yg suke warne biru lagi selain aku.btolkan?. =)

before 2 aku nak terima kasih kat satu blog nie..yelaa..sbb blog 2 la aku dpt idea nak update blog
eyh..ada sapa2 nak warne baby nie macam aku warne?nak x?best lorh!
kalau nk pegi kat link GAMBAR MEWARNA..=D

hoho..semoga berjaya warne baby itu ea.heheh~
bukan susah pown kan?x gitu..hehe~

ok..daa..nanti masak kan lunch untuk aku aw..aku lapar nie..jap g aku dtg umh korunk~hahah~*joke2

bubyee..leeffcchhiiuu! <3,

4 comments:

sop said...

wah.. puteri yg color rupanya :) hehehe
biasanya ruangan gambar mewarna diguna oleh ibubapa utk download dan anak2 color.. :)

komen gambar yg diwarna oleh puteri:
pilihan warna yg menarik :)
kalau guna photoshop, boleh buat tone warna, boleh lagi menarik.. :)

puteri.dyne94 said...

tehee...yup..pu3 yg color..boring kowt..dah dok umh..color lee..
malas nak wat menarik laa

Cik Tetra said...

wahhhhh..awesome laaa.. kalau gune adobe lagi cun! ;)

puteri.dyne94 said...

cik tetra:hhee..nie gne adobe la.a.
p mls nak wat cun2..hahaha

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!