29 March, 2012

New header and footer :D

Assalamualaikum readers comel yg tengah baca entry ni..hehe :D
eh!senyum pulak..tehee
malam ni aku just nak bagitau and nak mintak pendapat korunk pasal blog aku ni..

malam ni aku rasa bosan gegila..then tangan pun nak gedik laa nak buat header and footer baru..
kalau bosan mcm ni setiap hari..nampak nya tiap2 ari aku tukar header and footer.HAHHAA.. :D'
macam hape jee t.lol

eyh2..tadi aku ade prinstscreen header and footer aku..jom nengok.moh!

my header..cute x cute x?teheee

nie dah sah laa footer aku.. :D  okay x syg?

nampak x kamera ala2 canon yg warna biru 2!2 aku buat sndiri..baru je tadi buat..
aku guna kamera tu tok header and footer aku.. :D


hoho..so kepada yg ringan tulang..tolong  laa beri pendapat anda dgn mengomen tentg header and footer aku ni ok.

oklaahhh..sayang sama korunk laahh! :D

:-*


p/s: arini aku sedih..tataw nape..but aku still boleh buat entry ni ntk happykan aku sndiri. :(((

5 comments:

luqman zakaria said...

oklah nih..dah comel dah!! pandai lorh buat header ngn footer..arep jgk yg noob pasal bende nih!!huhu~

Puteri Diyana said...

luqman:thx lukman.. :D
ala..nie header n footer saja gedik2 je..ehheee

Dak Fisha said...

cantik3. comel2. hehehe. wahh. pu3 ade tagged yer. dulu akk ade pastu da delete acct.

roziahojijie said...

dik . lawa la .. pandai nye adik buat . mcm mana adik buat header and footer tu melekat dekat body blog ye ? boleh ajar akak tak ? :)

Puteri Diyana said...

kak fisha: hoho.thx akk. yup.mmg ade pun. :DD

rozia:huhu..thxx~sng jelaa..x ssh mana pun..bole jee

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!