29 April, 2012

Exhauster day today :D

*motif gmbr nie..tayang gigi..first time aku tyg gigi :DD hahaha

Assalamualaikum..hye baby2 sekalian
harp2 baby2 sume sihat..btw..hari ini aku penat skit lee..
pagi tdi cm kol 12 pegi Ipoh..anta akk aku kat medan gopeng.

lepas dah anta dia..kitaorg pegi Ipoh parade..jrg laa pegi ipoh parade.
time nak cari parking..satu parking pun xjumpe..then t'naik parking atas..ohmygod..
punyaa laaa byk gila pusing..poning sudah kepala aku..nmpk sgt laa last je aku pegi situ..
tengok2 bila dah smpai atas..xdek jugak parking..then amk keputusan terus pegi Yik Foong..

ibu aku nak beli new laptop..sbb 2 pegi Yik Foong..
ade je escelator..but yg naik je berjln..yg turun xdek..pergh.mmg pent bila nk turun..gedik je kan aku nie..hahaa..
yg bestnye kan..time org uh nk install bende2 dlm lptp mak aku uh..
org uhh hensem bangat doe..hahaha..aku asyik usya dia jee..hrp2 dia x pasan..gedik sungguh..
serius..muka budak baik doe..dah laa comel..hencem pulak 2..ase cm fall in love je kat dia.hahaha.
serius..aku still bole ingt muka dia smpai skrg..comel!!!

hahaha..sudah2 laa 2 put ckp mepek2..now aku nk tunjuk2 gambau.. :D usya okay..

nie gambau aku yg aku rasa comel..tapi mmg comel pun..hahah~blkg uh kereta mak aku..
kete Kia Optima :D


aku ngn akk aku..hee

kami lagi dan tambah satu lagi..Kiko..awww!syg gegilak dgn dia. :D

akk aku dan kiko..grang gilak muka kiko..heee

ibu aku dan laptop baru beliau..seronok leettuw..warna merah..colour fav die. :D heee

takkan ibu je tgkp gmbrkan..anak dia mesti nak jugak..  :DD

hoho..okaylaah...thx sbb usya gmbr2 sya ye baby..hahah :D

papai






2 comments:

Dak Fisha said...

kim salam kat ibu adik tau. hehehe
mata kiko tuh kuning ae. bru pasan laa.

Puteri Diyana said...

kak fisha:hee..okay2..i will
hahha..a'ha laa..mata dia kuning.baru pasan..LOL

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!