28 April, 2012

Try buat doodle couple :D

*gambau wajib.!hahaha :D saya tahu saya comel ..hee :D

Assalamualaikum..hye baby2 sekalian..hahaha

buat apa je 2?dah baca tajuk entry aku yg nie x?
aku baru je abih try buat doodle laki..then tetiba tertambah doodle perempuan..
so jadilahh doodle couple..
serius..before nie aku malas nk cuba buat doodle lelaki.sbb x reti..
aku jujur ckp aku x reti buat doodle laki.kalau doodle prmpuan pun bukannye omey pun..
perasan sendiri lukis omey je~.

dah2..takmahu ckp banyak2..jom baby2 tengok doodle yg saya buat tadi.. :D




hoho..nie leee doodle nyee..aku jus suka doodle laki uh je..doodle prmpuan uh buruk skit..
biasa lahh x reti buat doodle sebok jgk nk buat doodle..so cenggitu laa jdinyee..

hee..okay laahh baby2 sekalian..itu je kot nak update ..heee..thx baby sbb baca entry ni :D

2 comments:

Dak Fisha said...

comel la doodle couple ni :)

BlueiceButterfly said...

~tak reti pon dah cantik..jeles2 :)

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!