04 April, 2012

Spontaneous thursday :D

Assalamualaikum..hye readers..
aku baru je abih masak ni.hee.nti sng laa ibu aku balek dri skola bole makan daa :D kan kan?

aku nak story sikit ni aww..
semalam..aku mandilaahh kucing kesayangan aku,KIKO..
tengok2~belambak gila KUTU ada ..ape lagi..mmg aku buang lee kutu..
nyebok jee kutu 2 nk dok kat kucing aku.. hahaha..
sebaiklahh mndi dah kiko.kalau x.mesti belambak agi kutu.
hari ini aku buat lee spot chck kat kiko,nk tgk ada agi kee kutu?
fuh~sebaiklahh dah x ade.. :D

nie lahh KIKO saya..jus FOCUS kan kat dia je ok..jgn tgk yg lain..*sory.blik sepah sedikit
aww.!hensem kan hensemkan? korang kata dia x hensem?apa aku kysh?hahaha..
bg aku dia ttp hensem,.
btw kan..aku syg gila2 dkt dia kan..sbbbb

dia sukaa sangat tidur dekat lengan aku..
contohnyaa..aku kan online meniarap atas katil kan..then dia pun sibuk laa dtg kat lengan aku..
n tumbang terus..hahah~mksdnyee tidur lee. hehee..
comel gilak laa bile dia tidur..sabau jela! :DD

haa..itu jee kot story untuk arinie..story yg x menyeronokkan lgsg.hahahaa


nampak x doodle kat atas nie?kalau x nmpk.tukaa laa mata 2 dgn mata kucing..hahah~ *xdek motif lgsg

doodle nie first time aku buat doodle girl freehair..aku usyaa byk kali gak.
nampak comel pulak..sbrnyaa nak buat girl feminin..tapi jadinyee girl yg tomboy..LOL
hahahaa. 

okaylahh..thx lee siapa baca smpai abh..mmg aku syg gilaalahh :D heeee

daa..
papai d sailor man..put put.. =D

1 comment:

deno said...

comel kucing! :)

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!