31 May, 2012

Last Day :(((

Assalamualaikum..hye kawan bloggers
hope korang semua sihat2..

last day?ape yg last daynye?mesti ramai x tahu..
sapa yg kenal aku je taw apa yg last daynyee..
okay..nak stori sikit..

besok last day aku stay dgn family aku.sbb besok aku nak dftr masuk UITM TAPAH,PERAK..
bermaknanyaa besok jgklaah aku akan mulaa kan kehidupan yg baru,tanpa disisi ibubapa dan perlu banyak bersabar,kuatkan semangat,kena berdikari sendiri dan semuanya buat sendiri..

aku harap bila aku dok uitm nanti,aku dapat pick up semua yg aku belaja n dpt menghadapi segala dugaan dkt sana.aku jgk harap aku dapat kawan2 yg baik,roomate yg baik,sporting n gegila mcm aku.hehee.kepd kawan2 lama aku,aku xkan lupakan korang..terutama kwn2 baik aku..heee

qila,aku,zura,shiera n dekna dpn sekali~
*gambar semalam.hang dgn mereka b4 aku pegi uitm.hee.best hang ngn korang even penat gegilaa :D

macam2 perasaan doe aku rasa,excited laaa,best,takut,n suma laahh~
hee..btw..brang2 banyak dah aku packing..heee..byk pulak beg2 nyee..
mcm kene bawak lori pulak..hahahah~

hee..nie laaa brg2 aku nk bwk sane nti.sory kepd siapa yg suka biru.hahaha~
saya mmg fanatik biru.heee :D

okaylaahh.. serius aku rasa nti mesti aku rindu gegila dkt suma org la~

sapa yg kenal2 aku,..pray 4 me okay :D

3 comments:

roziahojijie said...

semoga puteri berjaya menjadi seorang pelajar U yg cemerlang ye .. Jaga diri baik2 .. :)

Puteri Diyana said...

hee..thx kak ojie.. :D hoho..i will

hairy said...

wahhh tahniah!! smoga terus berjaya ok...

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!