14 July, 2012

my new life as U student~ :D

Assalamualaikum..hye kawan2 bloggers semua..
dah 42 hari aku x update blog.disebabkan aku sekrg ni dah jadi budak u..hee..
so mmg susah laa nak update blog n tambah2 pulak u aku kurg facilities sikit..
no wifi!huh.so sad..kena beli broadband YES. aku malas laa nk beli.mahal~..hahhaa
so kena laahh tahan diri dri online.okay.~tersgt laa ssh.sbb aku ni kaki on9.hee.

bila dah jadi budak u kan..aku rasa mcm bukan bdk u je..sbb aku still rasa mcm budak sklah..hahaha
p mmg best laa..~best gilaa!..u aku ni kecik skit.so kolej siswi dgn fakulti xdek laa jauh sgt..
jalan,jalan punya jalan..sampai laa fakulti..so x keluar peluh sgt.hahah~
tapi mmg best laa..dah laa dkt.bila dah smpai kelas.aircond pulak 2..aish..bersyukur gilaalahh dpt u tapah 2..even u kat tapah kecik :D 

aku ambil  diploma sains komputer.kos sains komputer ade 3 group.aku group yg 1..
1st msk group.mmg x kenal sape langsung laa kan..tapi group aku byk budak perak laa..mcm aku jgk..hehee..tapi skrg nie suma budak kels aku,aku knl daa..cme ade yg aku x pnh tegur lagi.ade 26 org.prmpuan ade 8 je tmsk aku.yg slebihnye dah sah laa lelaki..huish..sikitkan prmpuan..sabar jelaa.
tapi alhamdulillah laa sume kawn2 prmpuan aku baik2 sumanyaa.best dpt knl dgn diorg~budak laki ada sporting ada yg x..

skrg ni aku nak cite pasal sorang kawan aku nie.nama diberi mohamad soffi..
dia ni lahh org 1st yg pgl aku put put kat u 2.terkejut jgk aku bila dia pgl aku gitu.tapi bila lama2..aku x kysh pun..but bila dia pgl aku gitu,teringat aku kat kwn2 lama aku
yelaa..kawn2 skolh dlu laa yg pgl aku put..bila dah msk u..ada jgk org nk pgl aku gitu.hee..p aku x kysh pun nk pgl ape.asalkan jgn yg merepek-repek sudh laa..hoho.syioklaah dpt kwn dgn soffi nie..jens periang,peramah dgn sume org.mcm aku laa jgk.aku mmg peramah pun.sape yg knl aku je taw aku peramah..hahah~soffi nie kan..dia suka sgt laa mkn aiskrim.bkn calang2 aiskrim dia mkn..aiskrm mahal doee dia mkn..cornetto..hahah~untung kau kan soffi byk duit.jeles aku~hihi.aku rasa smgu msti ade 1 kli laa dia mkn aiskrim.maybe laa..aku x stalk pulak dia..hek hek :) huh.2 je kot cite psl diaa..



sakinah,aku,atiqa n arina.group aku:D 

sakinah aku kire paling rapat jgk laa..sbb bila ade kls je.mstie kitaorg prgi same2..
gelak sama2.makan sama2.mcm2 benda laa buat same2..hihi.suka aku kwn ngn sakinah nie.jns baik.yelaa.budk smka dlu..hihi.thx aw sakinah sbb jdi kwn baik aku..sayang gila laah aku kat kau :D tapi bkn skinah je aku kwn.suma prmpuan aku kawan..cume kalau muka2 sombong,xdpt laa nk tlg..mmg aku x tgur laa.aku nie jns suka gelak.bila dah sllu glk dgn qina..smpai dia terikut gelak aku.haha~lawak laa wei..nak kte aku pengaruh dia.x pun..hoho~syira bila aku gelak,mstie dia kate nk gelk jgk..sbb dia kte aku gelak lawak..aiyaa.ape yg lawaknye pun tah..hahaha~mcm2 laa..

panjang sgt dah aku rasa aku buat entry nie..sebenarnye byk lagi..huh~besok laa aku smbg agi.byk lagi doe bnda aku nk cite..tapi mmg best laa jdi budak U.seronok gila! jadual x pack sgt..tapi ade laa hari yg pnt.ade yg x..roomate2 aku pun baik..but aku just leh get long ngn sorg je diantara roomate2 aku..ape psl tah.x kisah laaa.okaylaa.

daaa :)

p/s : doakan kejayaan aku dekat U aw.~hope aku dpt pick up sume subs.amin..

5 comments:

luqman zakaria said...

best kan jadik budak u..hehe~

Puteri Diyana said...

hehhee.mmg best gilee :D

Pangeran Chenta said...

xda gambar kita la...hahahax..btw than putttttttttttt

Puteri Diyana said...

pangeran chenta: hek2..2 laa aku lpe ltk gmbr ko..ur welcomelahh :D

roziahojijie said...

GGud Luck di U ! haih .. tak lama lagi turn akak pula .. Heheh :D

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!