22 August, 2012

entry Raya -banyak gambar x byk ckp :D

Assalamualaikum bloggers..heee..
mood raya still x habis lagi ni sbnrnyee..even dh msk hari ke5..hahaha
aku malas gile n x smpt nak hupdate blog.so baru rini aku nk update..mstie korang dah rindu gile nk tgk aku hupdatekan,kan ..ahaa.pasan gilee aku~ LOL..
okay2..taknak cakap byk.nak tnjuk gmbr jee..


HARI RAYA PERTAMA
my family 

first time woee aku pakai kasut cenggini.time raye pulak 2..
susah gile time nak jalan..hahah~lawak

ibuku :))

kami beraya di Ipoh..aku ngn adk sedara aku..syera..lebiiiuu :)


HARI RAYA KEDUA

kami beraya di kg.bersama dgn sedara belah ayah..ada BBQ pulak time 2

 garlic bread.! so deliciouuss okay! yummy yummy..
 Lamb BBQ..1st time mkn..sedap gilee..x bau hanyir pun..

 mee with my elder sistahh! :D


 sempat melawat kubur arwah opah belah ayah before pegi beraya..
al-fatihah

 aku lettuw..aku tahu aku comel :D *di kg


buat duck face ngn akk aku~hahahha :D

 kami buat PEACE! kau hado?xdok kan?hahaha


HARI RAYA KETIGA
ayu gilerr wei aku~aku pun terkejut..LOL

akk aku sibuk nak jgk gmbar..~hahaha

me with my mom :D

*gambar sebagai penutup~

BTW 

SELAMAT HARI RAYA SEMUA!


3 comments:

Dak Fisha said...

cantiknya kasut. hehehhe. meriah raya tahun ni ae.

Batu Adventure said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Batu Adventure said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!