22 October, 2012

entry hari ini :D

Assalamualaikum hye semua warga bloggers..

hope semua sihat..
aku baru je balik dari hospital tman mak aku ade appoinment..
lama doee tgu dkt hospital 2.2 jam jugak laa..sampai pening pale aku bau hospital..haha~

lepas tu,mak aku nk kuar duit,so pegi petronas..ape lagi takkan keluar duit je kan..
dah sah beli something dkt petrnas 2..hee..
aku beli aiskrim strawberi..dah lama woee x makan aiskrim..sdp pulak rasa tadi..~
n lagi 1 aku beli Nyam Nyam..taw kan?kalau x taw jgn risau.lepas ni aku tnjuk gambar Nyam2 :))

tetiba pulak mak aku lapar,so singgah Rosegar beli laksa n mee rebus untuk aku..hee..
n then balik ghumah..





haa..dah tgk kan semua gmbr ..so petg ni aku makan mee rebus..hee..sodap gak..
almaklum laa dh lama x mkn mee rebus..hihi~ :D

aku nk undur diri dah ni..sbb xdek idea nak update pnjg2 pun..
jgn rindu aku aww..sok aku update agi..HAHAH~ :p

okay laa..daaa..
take care all~

2 comments:

StuntWomanWho :) said...

dulu masa kecik2, suka sangat nyam2 . hahhaa :D

Puteri Diyana said...

hehee.~same ahh..smpai skrg kot pu3 suke nyam2 lagi :D

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!