16 April, 2013

cuti sem.. best laa kot?

*muka aku yg pelik sbb b4 ni aku xpnh tgkp gmbr bukak mulut. :') so proud to myself..heee

Assalamualaikum.cuti sem ni lama pulak cutinya..2 mnth kot.asenye kejap je tu dh 2 bln nti.. hmm..aku dh 10 hari cuti di rumah parents kesayangan aku.. hmm.actually..bgn jer pagi aku akan buat rutin yang sama setiap hari..argh..so boring..so mmg kalau pagi2 tu mmg sengsorang laa di rumah ,.hanya ditemani oleh kucing2 peliharaan sahaja.. sebanyak 8 ekor kucing..~ wuu. banyak kot..? aku ingtkan sikit kucing kt umh ni.. hee

nak edit belog,dah lupa cara editnyer..yelarkan..dah lama x bermanja-manja dgn coding blog..sampai dah lupa.aku jus ingt coding programming jer pon~ btw.. tadi aku jumpa 1 blog yg tersangat awesome,cantik,kemas n sumanyaalahhh.jeles doee..laki punya blog kot. hebak muuu! hee..  jeles mak jemah nengoknye..tau idok? hihi.. 

okaylahh..no idea larr.. ~ bye bye.. may ALLAH bless us always :)


*nama sebenar KIKO.. aku pgl dia pussy cat dolls. even dia jantan. do i look do i care?.. hahaa

Assalamualaikum.. *jawab dlm hati tau kawan kawan.. :')

4 comments:

Wan Ahmad Izudean said...

adakah kek coklet itu dibuat sendiri.hehe

apa2 jelah nama kucing tu, hehe. btw cantik, kaler kelabu =)

Puteri Diyana said...

hee..tu kek ibu saya yg buat.. :) hee..tentiu tentiu ~

luqman zakaria said...

keren bangat namanya..haha..makcik makcik kat kampung susah nk panggil name kucing tuh..pussy cat dolls..

Puteri Diyana said...

hahaha..ofkoz..nama perlulaa keren.. lol.. heee.

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!