16 April, 2013

Akhirnyaa aku kahwin! :)

Assalamualaikum..wuuu..buat ape tu? hope korang sihat2 belaka..tapi kalau x sihat..xkan online kot kan? haa.. eh.korang nmpk x doodle kt atas tu..aku buat sendiri tu mlm smlm..jeles tgk org buat doodle comel2.so aku pun buat.. but malangnyer doodle aku x sekeren,tantik,cute, n sekemas doodle korang korang..hee.. :')


* Koko (dalam mangkuk ayun tu ) n Kiki wrne kuning tu :') . time ni mereka di dalam kondominium mereka sendiri :D

4 comments:

Azee Hana said...

cantik la..nak tanya,,buat guna software ape

Puteri Diyana said...

azee.. hee..thank you..gne photoshop jer :)

Condoriano said...

Cantik apa doodle tu, kiki dan koko pula? kenapa tak namakan kiki dan lala xD

deno said...

olo comelnya.... :)

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!