16 May, 2013

Happy Teachers Day! :)

Assalamualaikum.. hye hyee..  hari ni hari khamis n hari ini jgk hari cikguu seduniaa..~ heee.. Happy teachers day kepada semua guru.. mesti ramai cikgu2 rehat n enjoy harinikan? heee..

btw. entry ni aku buat untuk ibu aku..even dia  xbaca blog. xpa.heee ..ni untuk korang baca.lalalaa
okayy.. ibu aku sudah 25 tahun menjadi seorang guru english smpailaa skrg.. alhamdulillah masih sihat lagi..
thank you ibu sbb tidak pernah jemu mengajar anakmu ini dlm subject bi..time sklah menengah aku sklh sama ngn mak aku. tapi xpernah pun sekali dpt ibu aku ajar dlm class. hee p aku x kisah semua tu. cukupla dia ajar aku kat rumah.tambah2 bila aku nak exam besar. pergh~ dia laa yg tolong aku. photostat past years question.sume laaa.. Ya Allah, sungguh besar jasa diaa..terima kasih Ya Allah kerana kau berikan aku seorang ibu yang sangat penyayang ,baik hati dam ambil berat .! terima kasih sgt2! 






ni hadiah yg mak aku dapat.sikit je. yelaa sklh menengah sikit la. kalau sk mmg byk.huhu






2 comments:

Cik Tetra said...

selamat hari guru to your mom! :)

Puteri Diyana said...

tqq sis! :)

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!