14 May, 2013

spontaneous tuesday! :')



Assalamualaikum hyee hyee.. semoga korang dalam keadaan sihat semuanyee :)
nie aku baru je hbs lunch. kenyangg doee.. yelaa dah buat sendiri,goreng sendiri n makan.. hihi



aku makan popia je pun.. do by myself. nobody help me.ala. yelaa bukan ssh mana pun buat..hoho. x gitu? kan..

just nak share tu jee..heee.. sbb kalau x update karang korang rindu pulak kt aku. ahhaha * pasan sejenakk.. lewls.. okayylaaa nk layan cite dangerous love kjp.. daaa :)



5 comments:

Cik Tetra said...

errr sedapnya tgk popiah tu. lagi2 cicah ngn sos! pehhh.

Puteri Diyana said...

cik tetra: hoho mmg sdp pun.hihi :)

Lady said...

sedap pulakk tengok. memalam ni lapar ni :)

Puteri Diyana said...

lady: hehee.. XD

Hijab Valley said...

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik dari HV collection. Promosi dan GA sempena pembukaan blog shop ini juga sedang diadakan sehingga 30mei. Jangan lupa follow juga ye.. =)

Terima Kasih
http://hijab-valley.blogspot.com

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!