10 June, 2013

Alhamdulillah :) Thank you ALLAH

Assalamualaikum hye kawan bloggers semua. harini baru smpt nak update disbbkan time cuti 2 mgu tu aq n family aq pergi mengerjakan umrah.. alhamdulillah selesai sudh even pd mulenya flight didelay kan 1 hari..terkejut jgk time kena delay tu mmg byk kali berdoa supaya flight delay dicptkan .. seriusly aq mcm x percaya lagi yg aq berpeluang pergi ke tempat suci Allah.. Ya Allah, macam mimpi pun ada..  okay.its time tok tnjk gambau2 :) meh usya mehh



family ku di Masjid Nabawi :)

me with my sistahh.. :) bwh hijau tu ada makam Rasullullah, alhamdulillah dpt solat kt Raudhah.. 

aq n parents di Masjid Quba. solat sunat n solat taubat kat sini

kami di Jabal Uhud 

before nk bertolak ke Mekah..ayah aku dh pakai kain ihram dah time ni. 

ayah n aq.. n aiskrim.. aiskrim plg sdp aq pnh mkn.hahah~ lembut.. :) murah je 3 rial mcm 2 ringgit lbhlaa..huhu berbaloi. tiap2 hari aq beli disbbkan kedai aiskrim sblh hotel kt Makkah. hewhew


kami sekeluarga di Jabal Thur

ayah aq, aq n group aq . blkg tu tiang Jabal Rahmah. tempt doa jodoh :) hee pnt kot naik atas byk tge. sbaik ada ayh aq kalo x pgsn dh aq.heheh

wuuuu.. aku bersama unta2 yg comel2 n hensem2..  best dpt tgk unta n dpt minum susu unta fresh!~

okayy.. gambar bawh nilaa gmbr paling bermaknaa. kalau x dpt tgkp mmg rugilaa asenyee..heee


Kaabah.. MasyaAllah!.. tng sungguh tatkala aq berpeluang dpt melihat Kaabah dpn mta sendiri .. sayu pun ada.. thank you Allah.. x putus2 org buat tawaf .. 

lastly thank you ibu n ayah sbb bawk nana n akak g umrah.. ~ best sgt2.. mcm mimpi.. alhamdulillah .rasa mcm nk pergi lagi.

okaylaa tu je nk update sbb tgh demam ni.. update jgk sbb nti tataw nk update bile bcz dah msk u dh ni for sem 3.. doakan kejayaan aku tauu.. daa.. :)

3 comments:

Niena Reen said...

alhamdulillah. memang seronok bila ada kat sana. rasa tenang sangat2 and rasa tak mau balik! and yeah, ice cream kat sana mmg best sedap! :D

syuk shusuke said...

wah dah pergi sana.
syukur la dah jejak ke sana.
btw done follow.
follow back ye
blackisswhite.blogspot.com

Puteri Diyana said...

niena reen : heee alhamdulllahh.mmg best sgt n teng.. btol2..hohoho


syuk shusuke.. heee.. alhamdulillah awak.. hoho.okay2 :)

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!