24 June, 2013

perempuan mandi lama??


Assalamualaikum.. hye kengkawan bloggers yg ku kasihi..waaa.mcm nk ucapan kt perhimpunan lak..hahahha.. hope semua sihat.yelaa musim jerebukan skrg.. aku keluar blk terus nampak jerebu.. alhamdulillah aku masih sihat.. okay2 kembali pada tajuk entry aku ni..banyaklaa yg aku nampak kat sini,i mean kt kampus uitm aku nilaa an perempuan mandi lama..actually  aku tak dapt nak agak n fikir ape yg korang mandi lama sgt dlm tandas.errr. serius i'm so anxious abt tht..disebabkan aku mandi x lama pun.. so aku mmg pelik betul?? =_='  p kan kalau perempuan mndi lama x nmpk janggal sgt.tapi kalau laki mandi lama.perghh.. nampak sgt..aku pn pelik nape laki mndi lama nmpk janggal..huhu. can someone tell me why? heee.

okaylaa xmo update pnjg2. nk dgr lagu kejap n then studyy calculus.. ~ aku tau calculus tu sng cuma kita je yg buat calculus tu nmpk susah.right? heee okayy.. chaww dulu.. daa byee :)

have a nice dayy!

2 comments:

deno said...

errr.... deno mandi tak lama sgt... tp kakak mandi lama... hihi^^

Anonymous said...

laki mandi lama sebab duk sibuk belai bebird :-)

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!