31 December, 2013

SOTO awesomeeee marii! huhuhu


Assalamualaikum.. alhamdulillah masih bernafas pada tahun yg baru.terima kasih Ya Allah. pagi ni bgn2 terus tlg ibu masak soto. heee. sedapp woeeee.. tangkap leleh kot.. yelaa masakan ibu kot. mana ada tandingan.. awesome sgt! :) 

harini aku xdek plan ke mana2. dok rumah. dgr lagu, online makan n mengembangkan apa yg patut.. haha tu jelaa kot. huhuhu.. cer share sikit ehh apa yg korang buat rini. mesti byk dh plan itu ini kan. huhu.

hari ni dah hari rabu, cuti aku habis ari ahad ni.alahai. cepat no masa berlalu. dh nak masuk balek sarang kt U Tapah.. huhu. xpek2. belaja kan lg penting. apela aku ni kan. yelaaa dah mood holiday even holiday 2 minggu ttp mood study tu lmbt nak wujud. hahaha. biasalakan kehidupan seorang pelajar. kalau korang pun mesti camtu jgkkan. p alhamdulillah laa sebab rumah aku dekat dgn u. mcm sejam cmtu laa. so mmg weekend je mesti aku balek. kdg2 kesian tgk kwn2 aku yg dok jauh2. naik ets smpai tempah yg katil laa. aku naik ets pun jrg. ad sklie je kot.pegi ipoh ngn kwn. yela rumh aku ssh skit xdek transport lua nk naik. so mmg parents aku la yg amk aku kt u. huhu

itu je kot stori mori aku rini. daa kengkawan. semoga tahun ni lebih indah buat kita semua.. :)


1 comment:

shifa sakinah said...

uiiit, lama dah taun baru, come to rality dude ::)))

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!