14 March, 2011

Moh ramai-ramai JOIN YOUTHSTER!!

YOUTHSTER'SHOME ...theme=orange colour


assalamualaikum semua bloggers.Youthster merupakan satu Social Networking.. Youthster ini telah dibuat oleh Saiful Amin..Site Youthster ini baru sahaja dibuka secara rasmi pada 7 MAC 2011.

moh le ajak ramai kawan join Youthster nie.interesting aw site ni...eventhought pu3 pown baru buat harini..hehe..but..pu3 ley ase bahawa site ini sgt menyeronokkan..huhu..site ni juga ada theme tok profile kite dlm Youthster..


cnthnye gmbr kat bawah ni=profile pu3..berwarna biru themenye.hoho. =)
sebaik saiful ada buat theme warna biru.mcm taw2 je pu3 suke warna biru..hak2. <3 <3
selain itu juga,site ini ada chat mcm chat kat facebook =)
then..kita juga boleh create group dlm site ni 
quiz pown kite boleyh create.pergh!mmg bestler.=).

hoh~amacam??berminat x nak register Youthster nie??
kepada siapa yg berminat,korunk boleyh klik Youthster di bawah ni ok



asenye setakt ini lahh yg boleh pu3 explainkan..
nak taw lebih lanjut?kene lahh join site ini ok..huhu

jgn lupa register yerk korunk..
pu3 rase rugi kalau x register...

salam.. =)

3 comments:

Firdaus Kasim said...

pu3, sy dah join.. awk jadilah admin.. hehe

puteri.dyne94 said...

hahaha..mcm lahh saya taktaw awk dah join..hehee...awk jadi admin kan dlm youthster 2??

aku:) said...

cam best je..nk usha lahh:)

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!