18 June, 2011

doodle~ =)

salam semua bloggers2 yg dikasihi..ngee...malam ni aku dah bosan..so aku bukak le PS aku..
n try to do something different..slunye bile aku bkk PS mstie aku edit gmbr..!ngee..malam nie len plak..hoho..aku tetiba berjaya membuat doodles couple..but x la lawa sgt n x la smart mcm korunk2 yg tere buat doodles 2..hoho~asenye dah ramai doe yg pandai buat doodle except aku je yg lmbat x rti nak buat..ngee...btw...aku nak tnjukkan gmbr doodle couple yg aku buat nie..

moh usya~! =)


hoho..atas nie le doodles yg aku buat sat ni ha..hahaha,.
lawak an?pelik pown ade...meyh aku cite sikit doodle nie..
yg belah kiri korunk 2 lelaki..yg belah kanan 2 perempuan..ngee..
2 je kowt nak cite..HAHAHA! =)

btw..kepada org yg tere buat doodle..sila beri tunjuk ajar kat saya ok!..hoho.. =)

jangan segan2 nak komen gambar nie aw..kalo buruk..ckp je buruk..

errr...2 je kowt entry malam yg membosankan nie..bubye..nunite semua bloggers!

p/s:maaf kalau doodles saya buruk aw!

11 comments:

al_hakim said...

ahak!sy lagi tak reti...

al_hakim said...

ahak!sy lagi tak reti...

hana sudradjat said...

kawan,nak buat doodle guna apa ek? btw,doodle kawan tu cantiklah :)

puteri.dyne94 said...

al-hakim:hehhehe.. =)

hana:saya guna adobe phtoshop... =) p ade yg buat doodle gne adobe illustrator or paint je.. =) btw thx ye hana

syrupmasin said...

comelll :)

puteri.dyne94 said...

hoho,..thx syrup masin! =)

alif haris said...

okay la tu .. sy lagsung xtawu nk buat hik3

puteri.dyne94 said...

hoho...hehee..thx alif haris

taliff said...

Comel!!!!..hahahah..Nice!!

puteri.dyne94 said...

hoho..thx taliff..~ =D huhu

Amiey White said...

comel gila ! buat kan satu

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!