30 November, 2012

ngedate with my Boo~ :D


Assalamualaikum..hye bloggers..
arini dah ari Jumaat laaa..x caya doeee..
lusa dah nak balek Uitm Tapah balek..orite..mmg bolh terima tapi skit jelaa~ ahahaa

dah2..close cite 2..btw dah tengok dah title entry aku nie? hahahaa
just nak bgitau jee ptg tadi aku ngedate..hohoho..
best wooee!.sembang2..gosip2..mcm2 ahh..best gilee doeee..heeee

meh2.nak show gmbr nie..tadi aku tgkp gmbr byk gilee ngn diaa..tapi skit jelaa aku tnjuk :D
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.




haa..nie lee Boo kitee..a.k.a kawan lama sejak kecil~ heee.nama beliau aqila..
heee..aku yg pakai spek biru 2 taw.comelkan? ahhahaha :p

haaa.msti ingt aku date ngn boyfie aku lettuw..ea? hahaha
mmg tak laa kan.xdek boyfie.kawan baik pun jadi laa~ heee

rumah kami punyee laa dkt sgt..tapii jarang gilee dpt jmpe..ape pasal pun entah laa

selalunyee rumh dkt lagi senang jmpe..ni x..hahahah~mcm2

even dah nak balek tapah..sedih 2 msti laa ada sbb kena tinggalkan rumh tersayang..miau2 tersayang..
hilang skit laa sedih 2 lps jmpe n smbg ngn qilaa~

sejam je dpt sembang tadi..sob sob.insyaAllah bile aku balek cuti nti kite smbang2 n gosip2 lagi kay~  heee

oritee~ okaylaaa.sebelum aku mengakhiri entry ni..
hope korang yg sdg baca nie..doakan kejayaan aku dekat U nanti taw..~ 

okaylaaa.. baibaibai~

4 comments:

Dak Fisha said...

cantik spect. hehehe. btw akak pon bakal pakai spect sem depan. haha

Puteri Diyana said...

hehehe..thx akk~ hak2 :D

khairul hassan said...

singgah tgk kwn lama abg

luqman zakaria said...

sakan noh bergambr..

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!