18 November, 2012

sakit kepala + result sem 1

Assalamualaikum..hye hye hye..
nie aku baru je bangun tido..sebab tadi sakit kepala,
so pakai koyok n then tido..ape lagikan..huhu

lepas dah bangun tido aku pegi makan nasi ayam pulak..hoho
so sekarang dah kenyang..

sejak kebelakangan ni aku asyik sakit kepala,selalu sgt..kenapa tah..
emm..btw..ari 2 dah keluar result Uitm..so aku dh tau laa result aku
dah lama dah keluar result,aku je x update2..

rasa menyesal sgt2 time sem 1 ni aku x belaja betul2,dapat pointer pun sikit.p alhamdulillah x kena repeat.
tapi sedih gilee kot..tgk ramai kawan aku  yg dapat dekan..huh

so aku berazam bila masuk SEM 2 nanti aku nak belajar  dari awal lagi
taknak dah dapat result  mcm sem 1 dah..serius taknak dah
tambah pulak next sem aku belaja calculus..uish..lagilaa kena betul2..
ada jgk aku dgr kos lagi stu calculus gagal..~ish..tkt aku wei

aku malas nak update pnjg2.lagipun aku rasa xdek sapa nk bukak pun n baca blog aku nie

okay laa..bye bye

2 comments:

H ;) said...

aku bukak je blog kau utk dibaca...hahahaha..sesuka hati je ckp takde sape nak baca...

Puteri Diyana said...

hahaha.rajin betul ko bce blog aku nie ye dayah..syg kau dayah.hihi

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!