08 November, 2015

Addicted dah dgn korean dramas

Assalamualaikum. 

hye hye hye. hope bloggers2 yang lain sihat2 belaka. hee. saja je nak share , aku ni sejak cuti ni asyik layan drama korea je. yela selama 4 bulan aku praktikal selama tu la aku tak layan drama korea. ni dah cuti haa hambik kauu siang malam layan drama korea. hahah. addicted sgt dah rasanya. tambah2 lak kawan aku recommend new browser yang blh download without idm. mmg bestle. sikit2 download. jangan jeles na. kihkih :p . ni pun aku tengah download drama tajuk "i remember u " . heronya Seo In Guk . heroin aku x pasan sapa huhu..

drama yang aku tengok time cuti 

oh my ghostess
pinochio


kill me heal me

birth of the beauty

super daddy



she was pretty


ada lagi ak rasa yang aku dh habis tengok tapi tak hengat hahaha. cite sassy go go . tgh tgu episod 11 keluar huhu

k laaa tu je la kot tok rini huhu. annyeong chinguya :)


1 comment:

luqman zakaria said...

pernah tgk birth of beauty jer..best giler giler tuh..hehe..yang lain tak pernah tgk..

 

ALL RESERVED BY PUTERI DIYANA.THANK YOU!